رئیس فدراسیون سوارکاری: بخش خصوصی در میدان سوارکاری کشورمان دست تنها مانده است

رئیس فدراسیون سوارکاری:
بخش خصوصی در میدان سوارکاری کشورمان دست تنها مانده است
مسعود خلیلی در سفر به چهارمحال و بختیاری گفت: در کشورمان بیش از 380 باشگاه سوارکاری خصوصی داریم که با وجود زیر ساخت های محدود این رشته و ضعف شدید منابع حمایتی دولتی، بار اصلی توسعه ورزش را به دوش می کشند.
 خلیلی در نشست با نماینده شهرستان های شهرکرد، بن و سامان و مسئول کمیته تربیت بدنی مجلس گفت: متاسفانه زیرساخت های کشورمان برای توسعه این ورزش که با هویت ایرانی اسلامی ما عجین شده است، بسیار ضعیف و نیازمند یک بازنگری کلی در سیاست های حمایتی برای این بخش است.
رئیس فدراسیون سوارکاری با اشاره به فعالیت 26 هزار و 700 ورزشکار سازمان یافته در این رشته ورزشی افزود: در کشورمان دیدگاه حرفه ای نسبت به قابلیت های این رشته در زمینه های فرهنگی، درآمدزایی، اشتغال و… نبود و بر همین اساس طی 7 سال گذشته از 70 پایان نامه دانشگاهی درباره اسب های دره شوری، کرد، کاسپین و ترکمن حمایت کردیم.
وی تدوین اولین برنامه راهبردی، تنظیم شیوه نامه محیط زریستی اصول باشگاه داری و تهیه اولین الگوهای ساخت میادین سوارکاری برای مناطق مختلف آب و هوایی کشور و رایزنی برای احداث 7 میدان حرفه ای در استان های مختلف را از مهمترین اقدامات فدراسیون عنوان کرد.
نماینده شهرستان های شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست که متولیان ورزش و برخی فعالین این استان در حوزه پرورش اسب و سوارکاری نیز حضور داشتند از نگاه ویژه مجلس به این ورزش خبر داد.
احمد راستینه هفشجانی گفت: در کمیسیون فرهنگی با تدوین طرح حمایت از “ورزش و ورزشکاران” را با تمرکز بر رشته هاس اسب سواری، شنا و تیراندازی تدوین کرده ایم که می تواند در این رشته ورزشی تحول چشمگیر ایجاد کند.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد